ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Για Daihatsu, Hyundai και ΚΙΑ σας παρέχουμε ανταλλακτικά με 1 χρόνο εγγύηση και λιπαντικά στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε. Τα εγκεκριμένα ανταλλακτικά φροντίζουν για την ασφάλειά σας ώστε να παραμένετε ήσυχοι στο δρόμο και να απολαμβάνετε την εμπειρία της οδήγησης. Πληρούν όλες τις προδιαγραφές εργοστασιακής ποιότητας και λειτουργικής ασφάλειας, αυστηρά, σύμφωνα με τα πρότυπα του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η άριστη ακρίβεια συναρμολόγησής τους βοηθάει στην ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου στο συνεργείο, μειώνοντας το κόστος επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα ανταλλακτικά διασφαλίζετε την υψηλή λειτουργική ποιότητα του αυτοκινήτου σας και εμποδίζετε την εμφάνιση τεχνικών θεμάτων λειτουργίας του που θα σας έστελναν νωρίτερα στον προγραμματισμό της επόμενης συντήρησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις, απορίες ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να περάσετε από εδώ να γνωριστούμε:

Σας περιμένουμε, να γνωριστούμε από κοντά σ’ ένα από τα τρία σημεία του δικτύου μας.

ΓΕΡΑΚΑΣ

Κλεισθένους 155 & Ορφέως, Γέρακας
Τηλ: 210 6083288
Email : info@mekagroup.gr

ΚΟΜΒΟΣ

Λεωφόρος Κηφισού 166, Αιγάλεω
Τηλ: 210 5388000
Email: kombos@mekagroup.gr

Η MEKAGROUP είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος και Επισκευαστής Daihatsu, ενώ είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής Hyundai που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ανεξάρτητα από τη Hyundai Hellas. Κάθε χρήση των σημάτων, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων της Hyundai και της KIA είναι καθαρά αναφορική και όλα τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία της Hyundai και της KIA αντίστοιχα.