ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η MEKA Group συνεργάζεται πλέον με την ασφαλιστική εταιρία Am Trust Europe Limited (AEL) με σκοπό να εξυπηρετήσει τους πελάτες της για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους.

Η AEL είναι μέλος του πολυεθνικoύ όμιλου της Am Trust. Η Am Trust με έδρα την Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 1998 στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τότε έχει ακολουθήσει μία εξαιρετική πορεία, αναπτύσσοντας εργασίες σε όλη την υφήλιο, σε πάνω από 50 γραφεία στην Βόρειο Αμερική, τα Βρετανικά Νησιά, την Ευρώπη και την Ασία και απασχολώντας πάνω από 2.100 άτομα. Με την μεγάλη εμπειρία που έχει στην ανάληψη κινδύνων και τον χαρακτηρισμό κύρους ως ‘A’ (Excellent) από την A.M. Best, ο όμιλος Am Trust έχει κερδίσει την φήμη του πρωτοπόρου και καινοτόμου παρόχου ασφαλιστικών προϊόντων. Η Am Trust εκπροσωπείται στην Ελλάδα από το ασφαλιστικό γραφείο της Brokins S.A, ένα από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία ασφαλειών στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά .

ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ, INTERNATIONAL LIFE, GENERALI, ALLIANZ, INTERASCO, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, AXA, AIG, ATE ΑΓΡΟΤΙΚΗ, EFG EUROLIFE, GROUPAMA, INTERAMERICAN

Η MEKAGROUP είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος και Επισκευαστής Daihatsu, ενώ είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής Hyundai που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ανεξάρτητα από τη Hyundai Hellas. Κάθε χρήση των σημάτων, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων της Hyundai και της KIA είναι καθαρά αναφορική και όλα τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία της Hyundai και της KIA αντίστοιχα.