ΔΙΚΤΥΟ

Η MEKA Group διαθέτει ένα δίκτυο τριών υπερσύγχρονων σημείων στην Αττική, ενώ οι αξίες της συνέπειας και του επαγγελματισμού, προσδίδουν σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, που αποτυπώνονται μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Τα τρία σημεία του δικτύου μας σε Βόρεια Προάστια, Κέντρο και Δυτικά Προάστια, θα καλύψουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει το αυτοκίνητό σας. Στις άρτιες τεχνικά εγκαταστάσεις μας, στελεχωμένες από το έμπειρο προσωπικό μας, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η MEKA Group:

Service

Φανοποιείο

Εμπορία Ανταλλακτικών

Ελαστικά

Προέλεγχος ΚΤΕΟ

Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης (LPG)

Aσφαλιστικές Υπηρεσίες

Service Air Condition

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

MEKA GROUP
ΓΕΡΑΚΑΣ

Κλεισθένους 155 & Ορφέως, Γέρακας
Τηλ: 210 6083288
Email : info@mekagroup.gr

CENTRAL

ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ-ΒΑΦΕΣ,
Αθήνα
Τηλ: 210 3452000
Email : central@mekagroup.gr

ΚΟΜΒΟΣ

Λεωφόρος Κηφισού 166, Αιγάλεω
Τηλ: 210 5388000
Email: kombos@mekagroup.gr

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 08.00 – 18.00
(Δευτέρα – Παρασκευή)
Σάββατο 8.30 – 13.30
(ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ)

Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας. Όποια εγκατάσταση και να προτιμήσετε, η ομάδα μας με συνέπεια και επαγγελματισμό θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε άψογα οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά, ώστε να αποκτήσετε τη βέλτιστη δυνατή οδηγική απόλαυση στην άσφαλτο.

Σας περιμένουμε λοιπόν, στις τρεις πλήρως εξοπλισμένες και καταρτισμένες εγκαταστάσεις μας, για να δώσουμε στο αυτοκίνητό σας την εξυπηρέτηση και την ώθηση που χρειάζεται.

Η MEKAGROUP είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος και Επισκευαστής Daihatsu, ενώ είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής Hyundai που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ανεξάρτητα από τη Hyundai Hellas. Κάθε χρήση των σημάτων, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων της Hyundai και της KIA είναι καθαρά αναφορική και όλα τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία της Hyundai και της KIA αντίστοιχα.