Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το δίκτυο της MEKA Group με τρία σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης, καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας

Είμαστε Επίσημοι Αντιπρόσωποι και Επισκευαστές Daihatsu και Ανεξάρτητοι Εξειδικευμένοι Επισκευαστές ΚΙΑ και Hyundai.

Στα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία μας, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών από service αυτοκινήτων, φανοποιία-βαφή, εμπορία ανταλλακτικών, έως την ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών (tuning, research & development).

Το προσωπικό μας σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα με παροχή υπηρεσιών και εργασίας που βασίζεται στην εξειδίκευση και στην λεπτομέρεια. Η πολυετής εμπειρία, η γνώση, η συνεχής επιμόρφωση, η υπευθυνότητα, το μεράκι και η ευχάριστη επικοινωνία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του προφίλ των ανθρώπων που πλαισιώνουν την εταιρεία μας.
Η Εισαγωγή τεχνογνωσίας μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις εξελίξεις στην επισκευή, συντήρηση και ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών στις μάρκες Daihatsu, Hyundai και KIA, είναι βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας της ΜΕΚΑ Group.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτει επαρκή αριθμό αυτοκινήτων εξυπηρέτησης, για την υποστήριξη του πελατολογίου μας.
Οι άνθρωποι μας, από τους χώρους υποδοχής και διοίκησης της εταιρείας έως τα άρτια εξοπλισμένα συνεργεία μας, δουλεύουν με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα για τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας

Πάντα δε, ενεργούν με βάση τις αξίες της εταιρείας οι οποίες είναι:
• Επαγγελματισμός
• Ακεραιότητα
• Συνέπεια
• Φιλική εξυπηρέτηση
• Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη

Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρουμε:
• Ελκυστικές τιμές
• Συνδυασμό ποιότητας και σωστού αποτελέσματος
• Προστασία του περιβάλλοντος
• Σύζευξη υπηρεσιών για την βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη

Κερδίζουμε καθημερινά την προτίμηση των πελατών μας, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης μέσω:
• Της εφαρμογής του συστήματος Άμεσης Παραλαβής (Direct Reception). Έμπειρος Τεχνικός Σύμβουλος, σας υποδέχεται και παραλαμβάνει το αυτοκίνητό σας, πραγματοποιώντας επιτόπιο έλεγχο. Στη συνέχεια συμπληρώνεται μία ειδική φόρμα η οποία και συνοδεύει το αυτοκίνητό σας όλο το διάστημα της παραμονής του στο συνεργείο μας.
• Της λειτουργίας ενός πλήρως μηχανογραφημένου συστήματος τιμολόγησης, πώλησης και διακίνησης των ανταλλακτικών μας.
• Του πλήρως εξοπλισμένου συνεργείου μας.

Ακόμη και εάν δεν είστε κάτοχος αυτοκινήτου μάρκας Daihatsu, Hyundai ή KIA, συμβουλευτείτε τους έμπειρους μηχανικούς μας για την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Η εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, μας παρέχει την δυνατότητα να είμαστε αξιόπιστοι έναντι των πελατών μας.

Κατανοούμε απόλυτα και μοιραζόμαστε την ανάγκη σας για ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πιστεύουμε πως πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένειά σας τις στιγμές που οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να βρούμε λύση σε οποιοδήποτε θέμα αφορά το αυτοκίνητό σας.

Η MEKAGROUP είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος και Επισκευαστής Daihatsu, ενώ είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής Hyundai που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ανεξάρτητα από τη Hyundai Hellas. Κάθε χρήση των σημάτων, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων της Hyundai και της KIA είναι καθαρά αναφορική και όλα τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία της Hyundai και της KIA αντίστοιχα.