ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ

Η MEKA Group σας προσφέρει τον Προέλεγχο ΚΤΕΟ δωρεάν και σας απαλλάσσει από περιττά έξοδα, το άγχος και την ταλαιπωρία. Πριν τον προβλεπόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ, ορίστε το ραντεβού σας. Οι τεχνικοί μας θα προχωρήσουν σε διεξοδικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, θα σας δώσουν μία αξιόπιστη εκτίμηση της κατάστασης του αυτοκινήτου και θα σας προτείνουν τυχόν απαραίτητες επισκευές.

Εμπιστευθείτε μας για τον προέλεγχο ΚΤΕΟ και θα είστε σίγουροι πως:
• θα εντοπίσετε έγκαιρα όλες τις πιθανές βλάβες ή δυσλειτουργίες
• θα ενημερωθείτε για όλες τις επιπτώσεις που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας
• θα αποκτήσετε δυνατότητα επισκευής πριν από τον έλεγχο

 

Service DAIHATSU:

Είναι γνωστό ότι στη κατάσταση του αυτοκινήτου μας, βασίζεται η ασφάλειά μας!

Από τα ελαστικά και τα φρένα έως τον κινητήρα και τα μηχανικά του μέρη.

Τα αυτοκίνητα έχουν εξελιχθεί τεχνολογικώς τόσο πολύ που δεν μπορεί πλέον κάποιος τεχνικός χωρίς ειδική εκπαίδευση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια στη συντήρηση των ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών και μηχανικών μερών τους.

Άρα, πρέπει να είναι καταρτισμένος και να επιμορφώνεται συνεχώς!

Το Δίκτυό μας παρέχει Επίσημο Αντιπρόσωπο και Επισκευαστή service αυτοκινήτων DAIHATSU.

Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια και συνεχώς επιμορφώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα μοντέλα. Έτσι, παρέχουμε επίσημο service στο δικό σας Daihatsu υπεύθυνα και οικονομικά.

 

Service HYUNDAI:

Τα εξειδικευμένα Συνεργεία της MEKA Group διαθέτει τον απαραίτητο μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για το HYUNDAI αυτοκίνητό σας. Διαθέτει έμπειρους μηχανικούς που έχουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω σε μηχανικά, ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά θέματα.

Εμπιστευθείτε μας για το service του HYUNDAI αυτοκινήτου σας και εκμεταλλευτείτε όλες τις προσφορές που θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας.

H MEKA Group είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής HYUNDAI.


Service KIA:

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε μοντέλο KIA, από την απλή διάγνωση έως την πιο σύνθετη μηχανική, ηλεκτρονική ή ηλεκτρική επισκευή.

Η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός ελέγχου έχουν τη σφραγίδα MEKA Group.

H MEKA Group είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής KIA.

Η MEKAGROUP είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος και Επισκευαστής Daihatsu, ενώ είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής Hyundai που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ανεξάρτητα από τη Hyundai Hellas. Κάθε χρήση των σημάτων, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων της Hyundai και της KIA είναι καθαρά αναφορική και όλα τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία της Hyundai και της KIA αντίστοιχα.