ΦΑΝΟΠΟΙΕΙO

Η MEKA Group διαθέτει υπερσύγχρονα φανοβαφεία τα οποία διακρίνονται τόσο για την τεχνογνωσία των τεχνικών τους όσο και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό τους.

Οι εξειδικευμένες ομάδες τεχνικών του δικτύου μας είναι άρτια εκπαιδευμένες και εγγυώνται την ποιότητα της επισκευής του αυτοκινήτου σας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας και σας ενημερώνουν αναλυτικά και αξιόπιστα για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι πρωταρχικός στόχος της ΜΕΚΑ Group. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και επιδιώκουμε η επισκευή του αυτοκινήτου σας να είναι μια εύκολη για εσάς διαδικασία.

Φροντίζουμε για την έγκαιρη διάθεση δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης για την περίοδο που το όχημά σας επισκευάζεται στα σύγχρονα φανοβαφεία μας.

Η MEKA Group διαθέτει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, απαλάσσοντάς σας από ενεργοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες. Το σύνολο της ζημίας πληρώνεται από την ασφαλιστική εταιρεία, χωρίς καμία δική σας συμμετοχή. Παράλληλα η συνεχής επιμόρφωση, οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ο άρτιος εξοπλισμός, οι σύγχρονες τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα που καλύπτει τις- ανάγκες των πελατών μας.

Η MEKAGROUP είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος και Επισκευαστής Daihatsu, ενώ είναι Ανεξάρτητος Εξειδικευμένος Επισκευαστής Hyundai που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ανεξάρτητα από τη Hyundai Hellas. Κάθε χρήση των σημάτων, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων της Hyundai και της KIA είναι καθαρά αναφορική και όλα τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία της Hyundai και της KIA αντίστοιχα.